Počet záznamů: 1
Receptury pro cukrářskou výrobu
Autor Stejskalová, Jaroslava (Autor) Název Receptury pro cukrářskou výrobu. Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková Část názvu Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny Další autor Kadlec, František (Autor) Nováková, Ivana (Autor) Vydání 2. vyd. Nakl.údaje Praha : Idea servis, 2006 Fyz.popis 110 s. ; 30 cm ISBN 80-85970-54-6 Poznámky Zpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (AKC). DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla cukrářství * cukrovinky * potravinářská technologie * 7 confectionery * 7 candy * 7 food technology Forma, žánr kuchařské recepty * 7 cookbooks Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663.916 * 664.143 * 663/664 * (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1