Počet záznamů: 1  

Mezinárodní přeprava a zasílatelství [sic]

  1. SYSa061815
    LBL
      
    01981cmm-a2200409-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20080627065043.8
    008
      
    031115s2002----xr-----e------------cze--
    020
      
    $a 80-245-0357-3 (příloha : brož.)
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d ABA001 $d KLG001
    072
    -7
    $a 656 $x Doprava $2 Konspekt
    080
      
    $a 656(100) $2 undef
    080
      
    $a 656.96 $2 undef
    080
      
    $a (075.8) $2 undef
    080
      
    $a (0.034.4) $2 undef
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0002085 $a Novák, Radek, $d 1960- $4 aut
    245
    10
    $a Mezinárodní přeprava a zasílatelství [sic] $h [elektronický zdroj] : $b LOG 544 : volitelný předmět o rozsahu 6 kreditů : učební pomůcka pro magisterské navazující studium oboru Podniková ekonomika a management v distanční formě / $c Radek Novák, Lubomír Zelený
    246
    33
    $a LOG 544 Mezinárodní přeprava a zasílatelství
    256
      
    $a Data
    260
      
    $a V Praze : $b [Oeconomica], $c 2002
    300
      
    $a 1 elektronický optický disk (CD-ROM) : $b barev. ; $c 12 cm + $e 1 příručka (12 s.)
    500
      
    $a Terminologický slovník
    500
      
    $a Název z příručky
    500
      
    $a Nad názvem: Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta podnikohospodářská
    504
      
    $a Příloha obsahuje bibliografii
    538
      
    $a Požadavky na systém: prohlížeč Zoner Context (na disku)
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0007690 $a mezinárodní přeprava
    650
    04
    $7 kl_us_auth*0224103 $a zasilatelství
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003670 $a CD-ROM
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0049464 $a Zelený, Lubomír $4 aut
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*k0003508 $a Vysoká škola ekonomická v Praze. $b Podnikohospodářská fakulta
    910
      
    $a KLG001
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.