Počet záznamů: 1  

Základy pekárenské technologie

  1. Autor Příhoda, Josef, 1938- (Autor)
    NázevZáklady pekárenské technologie / Josef Příhoda, Pavla Humpolíková, Dana Novotná
    Další autor Novotná, Dana (Autor)
    Humpolíková, Pavla, 1957- (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Pekař a cukrář, 2003
    Fyz.popis363 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-902922-1-6 (váz.) : 300.00 Kč
    EdiceKnižnice Pekaře a cukráře ; sv. 6
    Edice/záhl. Knižnice Pekaře a cukráře ; sv. 6
    PoznámkyObsahuje bibliografie a rejstřík
    Určeno proUrčeno širokému okruhu pracovníků v pekárenské praxi i studentům středních a vysokých škol v oborech zpracování obilovin
    Předmět.hesla potravinářská technologie * pekařství
    Forma, žánr příručky
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT(035) * 664.6 * 663/664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 246608Půjčovna literaturydepozitář
    Základy pekárenské technologie

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.