Počet záznamů: 1  

Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

  1. Kadlec, Pavel, 1940-

    Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob : [technologie potravin] / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv. -- Vyd. 1. -- Ostrava : Key Publishing, 2012. -- 494 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm. -- (Monografie). -- Na obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie. -- Obsahuje bibliografie a rejstřík. -- ISBN : 978-80-7418-086-6 (brož.) : 599.00 Kč.
    I. Melzoch, Karel, 1958- II. Voldřich, Michal, 1962-2013 III. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie


    potravinářská technologie * biotechnologické procesy * kolektivní monografie
    663/664 * 602 * (048.8:082)
    664 - Potravinářský průmysl


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.