Počet záznamů: 1  

Certifikovaná metodika

  1. SYS1112473
    LBL
      
    02792nam^a2200697^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231121140021.3
    006
      
    m^^^^^q^^d^^^^^^^^
    007
      
    cr-cn-nnnauuau
    008
      
    160622s2015^^^^xr^a^^^fq^^^^^000^0^cze^d
    015
      
    $a cnb002806275
    020
      
    $a 978-80-7080-939-6 : $c Kč 199.00
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d KLG001 $e rda
    072
    -7
    $a 614 $x Veřejné zdraví a hygiena $2 Konspekt $9 14
    080
      
    $a 635.262 $2 MRF
    080
      
    $a 635.25 $2 MRF
    080
      
    $a 577.112.38 $2 MRF
    080
      
    $a 543.6:663/664 $2 MRF
    080
      
    $a 543.544.5 $2 MRF
    080
      
    $a 543.51 $2 MRF
    080
      
    $a (083.744) $2 MRF
    080
      
    $a (0.034.44) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0008497 $a Hajšlová, Jana, $d 1952- $4 aut
    245
    10
    $a Certifikovaná metodika : $b stanovení složení volných aminokyselin v česneku a cibuli / $c Jana Hajšlová, Vojtěch Hrbek, Michaela Vrobelová, Monika Jírů, Milena Zachariášová-Stránská, Vladimír Kocourek
    246
    30
    $a Stanovení složení volných aminokyselin v česneku a cibuli
    264
    -1
    $a Praha : $b Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, $c 2015
    300
      
    $a 1 CD-ROM : $b barevné ilustrace ; $c 12 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a počítač $b c $2 rdamedia
    338
      
    $a počítačový disk $b cd $2 rdacarrier
    347
      
    $a textový soubor $b PDF $2 rda
    500
      
    $a Název z titulní stránky
    500
      
    $a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001197 $a česnek $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001196 $a cibule $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0207406 $a aminokyseliny $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0205222 $a analýza potravin $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0345574 $a kapalinová chromatografie $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0003176 $a hmotnostní spektrometrie $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*0333573 $a certifikované metodiky $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003670 $a CD-ROM $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0345522 $a Hrbek, Vojtěch $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0371634 $a Vrobelová-Rektorisová, Michaela $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0361465 $a Jírů, Monika $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0345520 $a Stránská, Milena, $d 1982- $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0008496 $a Kocourek, Vladimír, $d 1952- $4 aut
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*k0006598 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Ústav chemie a analýzy potravin $4 pbl
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.