Počet záznamů: 1  

Certifikovaná metodika

  1. Hajšlová, Jana, 1952-

    Certifikovaná metodika : stanovení složení volných aminokyselin v česneku a cibuli / Jana Hajšlová, Vojtěch Hrbek, Michaela Vrobelová, Monika Jírů, Milena Zachariášová-Stránská, Vladimír Kocourek. -- Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2015. -- 1 CD-ROM : barevné ilustrace ; 12 cm. -- Název z titulní stránky. -- Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy. -- Obsahuje bibliografie. -- ISBN : 978-80-7080-939-6 : Kč 199.00.
    I. Hrbek, Vojtěch II. Vrobelová-Rektorisová, Michaela III. Jírů, Monika IV. Stránská, Milena, 1982- V. Kocourek, Vladimír, 1952- VI. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin


    česnek * cibule * aminokyseliny * analýza potravin * kapalinová chromatografie * hmotnostní spektrometrie * certifikované metodiky * CD-ROM
    635.262 * 635.25 * 577.112.38 * 543.6:663/664 * 543.544.5 * 543.51 * (083.744) * (0.034.44)
    614 - Veřejné zdraví a hygiena


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.