Počet záznamů: 1
Chemical Reactions in Foods VIII
SYS 1121789 LBL 01856nam^a2200361^i^4500 003 CZ-KlSVK 005 20220208175030.4 007 ta 008 170301t20172017xr^e^^^e^^^^^^100^0^eng^d 015 $a cnb002883379 020 $a 978-80-7080-982-2 $q (brožováno) : $c Kč 299.00 035 $a (OCoLC)982110393 040 $a BOA001 $b cze $d KLG001 $e rda 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $9 19 $2 Konspekt 080 $a 663/664:54 $2 MRF 080 $a 543.6:663/664 $2 MRF 080 $a 614.31 $2 MRF 080 $a 544.4 $2 MRF 080 $a (062.534) $2 MRF 080 $a (048.3) $2 MRF 111 2-
$7 kl_us_auth*0369914 $a Chemical Reactions in Foods (konference) $n (8 : $d 2017 : $c Praha, Česko) $4 aut 245 10
$a Chemical Reactions in Foods VIII : $b international conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : February 15-17, 2017, Prague, Czech Republic : program & book of abstracts / $c Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Jana Hajšlová and Marco Arlorio editors 264 -1
$a Prague : $b University of Chemistry and Technology, Prague, $c [2017] 264 -4
$c ©2017 300 $a 118 stran : $b 1 barevný plán ; $c 26 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 500 $a Pod názvem: University of Chemistry and Technology Prague, EuCheMS, European Chemical Sciences, Division of Food Chemistry, UPO, Universita del Piemonte Orientale 504 $a Obsahuje bibliografické odkazy 650 07
$7 kl_us_auth*h0002397 $a potravinářská chemie $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0205222 $a analýza potravin $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0213808 $a chemické reakce $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0003025 $a sborníky konferencí $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0003852 $a abstrakta $2 czenas 700 1-
$7 kl_us_auth*0306405 $a Pulkrabová, Jana, $d 1980- $4 edt 700 1-
$7 kl_us_auth*0359576 $a Tomaniová, Monika, $d 1972- $4 edt 700 1-
$7 kl_us_auth*p0008497 $a Hajšlová, Jana, $d 1952- $4 edt 700 1-
$7 kl_us_auth*0369911 $a Arlorio, Marco $4 edt 710 2-
$7 kl_us_auth*k0004034 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze $4 pbl 710 2-
$7 kl_us_auth*0369985 $a EuCheMS (asociace). $b Division of Food Chemistry $4 pbl 710 2-
$7 kl_us_auth*0369986 $a Università degli studi del Piemonte orientale "Amedeo Avogadro" $4 pbl 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1