Počet záznamů: 1  

Chemical Reactions in Foods VIII

  1. SYS1121789
    LBL
      
    01856nam^a2200361^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208175030.4
    007
      
    ta
    008
      
    170301t20172017xr^e^^^e^^^^^^100^0^eng^d
    015
      
    $a cnb002883379
    020
      
    $a 978-80-7080-982-2 $q (brožováno) : $c Kč 299.00
    035
      
    $a (OCoLC)982110393
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d KLG001 $e rda
    072
    -7
    $a 664 $x Potravinářský průmysl $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 663/664:54 $2 MRF
    080
      
    $a 543.6:663/664 $2 MRF
    080
      
    $a 614.31 $2 MRF
    080
      
    $a 544.4 $2 MRF
    080
      
    $a (062.534) $2 MRF
    080
      
    $a (048.3) $2 MRF
    111
    2-
    $7 kl_us_auth*0369914 $a Chemical Reactions in Foods (konference) $n (8 : $d 2017 : $c Praha, Česko) $4 aut
    245
    10
    $a Chemical Reactions in Foods VIII : $b international conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : February 15-17, 2017, Prague, Czech Republic : program & book of abstracts / $c Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Jana Hajšlová and Marco Arlorio editors
    264
    -1
    $a Prague : $b University of Chemistry and Technology, Prague, $c [2017]
    264
    -4
    $c ©2017
    300
      
    $a 118 stran : $b 1 barevný plán ; $c 26 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Pod názvem: University of Chemistry and Technology Prague, EuCheMS, European Chemical Sciences, Division of Food Chemistry, UPO, Universita del Piemonte Orientale
    504
      
    $a Obsahuje bibliografické odkazy
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002397 $a potravinářská chemie $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0205222 $a analýza potravin $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0213808 $a chemické reakce $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003025 $a sborníky konferencí $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003852 $a abstrakta $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0306405 $a Pulkrabová, Jana, $d 1980- $4 edt
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0359576 $a Tomaniová, Monika, $d 1972- $4 edt
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0008497 $a Hajšlová, Jana, $d 1952- $4 edt
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0369911 $a Arlorio, Marco $4 edt
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*k0004034 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze $4 pbl
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0369985 $a EuCheMS (asociace). $b Division of Food Chemistry $4 pbl
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0369986 $a Università degli studi del Piemonte orientale "Amedeo Avogadro" $4 pbl
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.