Počet záznamů: 1  

Chemical Reactions in Foods VIII

  1. Chemical Reactions in Foods (konference) (8 : 2017 : Praha, Česko)

    Chemical Reactions in Foods VIII : international conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : February 15-17, 2017, Prague, Czech Republic : program & book of abstracts / Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Jana Hajšlová and Marco Arlorio editors. -- Prague : University of Chemistry and Technology, Prague, [2017]. -- ©2017. -- 118 stran : 1 barevný plán ; 26 cm. -- Pod názvem: University of Chemistry and Technology Prague, EuCheMS, European Chemical Sciences, Division of Food Chemistry, UPO, Universita del Piemonte Orientale. -- Obsahuje bibliografické odkazy. -- ISBN : 978-80-7080-982-2 (brožováno) : Kč 299.00.
    I. Pulkrabová, Jana, 1980- II. Tomaniová, Monika, 1972- III. Hajšlová, Jana, 1952- IV. Arlorio, Marco V. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze VI. EuCheMS (asociace). Division of Food Chemistry VII. Università degli studi del Piemonte orientale "Amedeo Avogadro"


    potravinářská chemie * analýza potravin * chemické reakce * sborníky konferencí * abstrakta
    663/664:54 * 543.6:663/664 * 614.31 * 544.4 * (062.534) * (048.3)
    664 - Potravinářský průmysl


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.