Počet záznamů: 1
Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu
Autor Turek, Bohumil, 1935-2021 (Autor) Název Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu / Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová Další autor Šíma, Petr, 1942- (Autor) Michalová, Irena (Autor) Další korp. Česká technologická platforma pro potraviny (Nakladatel, vydavatel) Vydání 1. vydání Nakl.údaje Praha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017] ©2017 Fyz.popis 21 stran : ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-87719-58-9 978-80-88019-23-7 Edice Jak poznáme kvalitu? ; svazek 24 Publikace České technologické platformy pro potraviny Edice/záhl. Jak poznáme kvalitu? Publikace České technologické platformy pro potraviny Poznámky Název z obálky. Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny Obsahuje bibliografii Předmět.hesla potraviny * syrová strava * teplá jídla * konzervované potraviny * nutriční hodnota potravin * kvalita potravin Forma, žánr informační publikace Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 613.26/.29 * 615.874.24 * 641.83 * 641.55 * 664.8/.9.022.7 * 641.1 * 663/664-021.465 * (036) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 361953 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1