Počet záznamů: 1
Využití polymerázové řetězové reakce pro autentizaci hovězího, vepřového, kuřecího a koňského masa
Autor Zdeňková, Kamila (Autor) Název Využití polymerázové řetězové reakce pro autentizaci hovězího, vepřového, kuřecího a koňského masa : certifikovaná metodika / Kamila Zdeňková, Kateřina Demnerová, Diliara Akhatova, Eliška Fialová, Ondřej Krupa, Lukáš Kubica, Simona Lencová Další autor Demnerová, Kateřina, 1947- (Autor) Akhatova, Diliara (Autor) Čermáková, Eliška (Autor) Krupa, Ondřej (Autor) Kubica, Lukáš (Autor) Lencová, Simona (Autor) Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav biochemie a mikrobiologie (Nakladatel, vydavatel) Vydání 1. vydání Nakl.údaje Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017 Fyz.popis 1 CD-ROM (32 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm ISBN 978-80-7592-005-8 Poznámky Název z disku. Pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav biochemie a mikrobiologie. Na titulní stránce podnázev : uplatněná certifikovaná metodika Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy Předmět.hesla maso * analýza potravin * polymerázová řetězová reakce Forma, žánr certifikované metodiky * CD-ROM Konspekt 577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika MDT 637.5 * 543.6:663/664 * 577.213.3 * (083.744) * (0.034.44) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 0, prezenčně 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Audiovizuální a elektronické zdroje Signatura Lokace Dislokace Info T 1025 Půjčovna literatury depozitář pouze prezenčně
Počet záznamů: 1