Počet záznamů: 1  

Využití polymerázové řetězové reakce pro autentizaci hovězího, vepřového, kuřecího a koňského masa

  1. Autor Zdeňková, Kamila (Autor)
    NázevVyužití polymerázové řetězové reakce pro autentizaci hovězího, vepřového, kuřecího a koňského masa : certifikovaná metodika / Kamila Zdeňková, Kateřina Demnerová, Diliara Akhatova, Eliška Fialová, Ondřej Krupa, Lukáš Kubica, Simona Lencová
    Další autor Demnerová, Kateřina, 1947- (Autor)
    Akhatova, Diliara (Autor)
    Čermáková, Eliška (Autor)
    Krupa, Ondřej (Autor)
    Kubica, Lukáš (Autor)
    Lencová, Simona (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav biochemie a mikrobiologie (Nakladatel, vydavatel)
    Vydání1. vydání
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017
    Fyz.popis1 CD-ROM (32 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm
    ISBN978-80-7592-005-8
    PoznámkyNázev z disku. Pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav biochemie a mikrobiologie. Na titulní stránce podnázev : uplatněná certifikovaná metodika
    Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla maso * analýza potravin * polymerázová řetězová reakce
    Forma, žánr certifikované metodiky * CD-ROM
    Konspekt577 - Biochemie. Molekulární biologie. Biofyzika
    MDT637.5 * 543.6:663/664 * 577.213.3 * (083.744) * (0.034.44)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Audiovizuální a elektronické zdroje
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    T 1025Půjčovna literaturydepozitářpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.