Počet záznamů: 1  

Maso

  1. SYS1207171
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208180905.9
    007
      
    ta
    008
      
    181029s2018----xr-^^^^e------000-0^cze-d
    015
      
    $a cnb003027252
    020
      
    $a 978-80-87737-35-4 $q (vázáno) : $c Kč 299.00
    035
      
    $a (OCoLC)1078648535
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55:637.5 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0283919 $a Vaněk, Roman, $d 1969 leden 11.- $4 aut
    245
    10
    $a Maso / $c Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák
    246
    30
    $a Jednoduše & dokonale - maso
    250
      
    $a První vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Prakul Production, s.r.o., $c 2018
    300
      
    $a 95 stran : $b barevné ilustrace ; $c 31 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Jednoduše & dokonale
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002019 $a masitá jídla $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0303073 $a příprava jídel $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002511 $a kuchařské recepty $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002832 $a příručky $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0367161 $a Vaňková, Jana $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0360468 $a Bílek, Pavel $4 pht
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0223363 $a Novák, Tomáš $4 pht
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0317540 $a Pražský kulinářský institut $4 pbl
    830
    -0
    $7 kl_us_auth*0387522 $a Jednoduše & dokonale
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.