Počet záznamů: 1  

Fermentované potraviny ke každému jídlu

  1. Ryczek, Hayley Barisa

    Fermentované potraviny ke každému jídlu : kuchařka plná rychlých a snadných receptů s 10 potravinami bohatými na živé kultury / Hayley Barisa Ryczeková ; z anglického originálu Fermented foods at every meal ... přeložila Barbora Šůchová. -- Vydání první. -- Praha : Alpha Book, 2023. -- 192 stran : barevné ilustrace ; 24 cm. -- Obsahuje bibliografii a rejstřík. -- Anotace: Příručka vysvětluje důvody k zařazení fermentovaných potravin do stravy spolu s návody na jejich přípravu. Text obsahuje 100 receptů, které pomohou snadno přidat fermentované potraviny ke každému jídlu. -- ISBN : 978-80-88428-18-3 (brožováno) : Kč 448.00.
    I. Šůchová, Barbora, 1992-


    fermentace * fermentované potraviny * jídla * příručky * kuchařské recepty
    66.098:577.15 * 663/664.098 * 641.55 * (035) * (083.12)
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.