Počet záznamů: 1
Základy konzervace potravin
Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor) Název Základy konzervace potravin / Ivo Ingr Další korp. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta Vydání Vyd. 2., nezměn. Nakl.údaje V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2005 Fyz.popis 119 s. : il. ; 29 cm ISBN 80-7157-849-5 Poznámky Nad názvem: Facultas agronomica. 120 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Určeno pro posluchače AF Předmět.hesla konzervování potravin * 7 food preservation Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 664.8/.9 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1