Počet záznamů: 1  

Praktické a úsporné zavařování ovoce, zeleniny, příprava ovocných šťáv, rosolů, likérů, vína atd

  1. Autor Kejřová, Anuše, 1874-1926 (Autor)
    NázevPraktické a úsporné zavařování ovoce, zeleniny, příprava ovocných šťáv, rosolů, likérů, vína atd. / podle vyzkoušených a osvědčených předpisů kuchařské školy A. Kejřové
    Nakl.údajeHradec Králové : St. Kuchař, [1935] (v Semilech : Josef Glos)
    Fyz.popis95, [I] s. ; 8°
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Praktické a úsporné zavařování ovoce, zeleniny, příprava ovocných šťáv, rosolů, likérů, vína atd

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.