Počet záznamů: 1  

Čtyři otázky pro Pavla Hájka, editora románu Cvrček mého krbu

  1. SYS0439410
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20190725115819.8
    007
      
    ta
    008
      
    190724s2018----xr-----g------000-0dcze-d
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    043
      
    $a e-xr--- $2 czenas
    072
    -7
    $a 821.162.3 $x Česká literatura $9 11 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 655 $x Polygrafie. Vydavatelství a knižní obchod $9 12 $2 Konspekt
    080
      
    $a 070.421 $2 MRF
    080
      
    $a 655.512 $2 MRF
    080
      
    $a 821.162.3-051 $2 MRF
    080
      
    $a 7.04 $2 MRF
    080
      
    $a 82.09 $2 MRF
    080
      
    $a 82.07 $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0066951 $a Hájek, Pavel, $d 1977- $4 aut
    245
    10
    $a Čtyři otázky pro Pavla Hájka, editora románu Cvrček mého krbu
    246
    3-
    $a Josef K. Šlejhar
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Z tiskové zprávy k vydání Cvrčka mého krbu v nakladatelství Akropolis na konci roku 2017
    500
      
    $a Rubrika: Josef K. Šlejhar
    500
      
    $a Obsahuje stručný medailon autora
    600
    17
    $7 kl_us_auth*p0201702 $a Šlejhar, Josef Karel, $d 1864-1914 $t Cvrček mého krbu $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002900 $a čeští spisovatelé $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0245220 $a náměty, témata a motivy $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0257949 $a editoři $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0005049 $a literárněvědné rozbory $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0007217 $a interpretace a přijetí literárního díla $2 czenas
    773
    0-
    $w kl_us_cat*1208449 $t Souvislosti $x 0862-6928 $7 nnas $g Roč. 29, č. 2 (2018), s. 121-122
    910
      
    $a KLG001 $k anlplus
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.