Počet záznamů: 1  

Šlechtitelské, výživářské a technologické aspekty produkce a kvality mléka

  1. Akce Šlechtitelské, výživářské a technologické aspekty produkce a kvality mléka (Rapotín, Česko 2000)
    NázevŠlechtitelské, výživářské a technologické aspekty produkce a kvality mléka : sborník příspěvků = Breeding, nutritional and technological aspects of milk production and quality : proceedings of contributions : Rapotín, listopad 2000 / Svaz výrobců mléka Šumperk, Českomoravská společnost chovatelů Praha a Výzkumný ústav pro chov skotu Rapotín
    Souběžný názevBreeding, nutritional and technological aspects of milk production and quality : proceedings of contributions
    Další korp. Českomoravská společnost chovatelů
    Výzkumný ústav pro chov skotu
    Svaz výrobců mléka
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajeŠumperk : Svaz výrobců mléka ; Praha : Českomoravská společnost chovatelů ; Rapotín : Výzkumný ústav pro chov skotu, 2000
    Fyz.popis144 s. : il. ; 21 cm
    ISBN80-238-6773-3 (v knize neuvedeno ; brož.) : 90.00 Kč
    PoznámkyAnglická resumé
    Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    Určeno proUrčeno výrobcům mléka, zemědělským manažerům, zootechnikům
    Předmět.hesla mléčný skot * chov hospodářských zvířat * šlechtění hospodářských zvířat * mlékařství
    Forma, žánr sborníky konferencí
    MDT636.2.034 * 636.08 * 636.082.2 * 637.1 * (063)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština * angličtina
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 214676Půjčovna literaturydepozitář
    Šlechtitelské, výživářské a technologické aspekty produkce a kvality mléka

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.