Počet záznamů: 1  

Systémy managementu bezpečnosti potravin - Návod k použití ISO 22000:2005

  1. SYS0521595
    LBL
      
    01156nam-a2200337-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20200129090017.1
    007
      
    aa-c----
    008
      
    061017s2006----xr-a---e------000-0-cze--
    020
      
    $c 406.00 Kč
    040
      
    $a KLG001 $b cze
    041
    0-
    $a cze $a eng
    080
      
    $a 641/642 $2 undef
    080
      
    $a 614.31 $2 undef
    080
      
    $a 005 $2 undef
    245
    00
    $a Systémy managementu bezpečnosti potravin - Návod k použití ISO 22000:2005 : $b ČSN P ISO/TS 22004
    260
      
    $a Praha : $b Český normalizační institut, $c 2006
    300
      
    $a 30 s. : $b il.
    490
    1-
    $a Česká technická norma
    500
      
    $a Třídicí znak 56 9610
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0002031 $a potraviny
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0006285 $a kontrola potravin
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0000953 $a hygiena potravin
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0004791 $a management
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003172 $a normy
    830
    -0
    $7 kl_us_auth*u0004150 $a Česká technická norma
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.