Počet záznamů: 1
Systémy managementu bezpečnosti potravin - Návod k použití ISO 22000:2005
SYS 0521595 LBL 01156nam-a2200337-a-4500 003 CZ-KlSVK 005 20200129090017.1 007 aa-c---- 008 061017s2006----xr-a---e------000-0-cze-- 020 $c 406.00 Kč 040 $a KLG001 $b cze 041 0-
$a cze $a eng 080 $a 641/642 $2 undef 080 $a 614.31 $2 undef 080 $a 005 $2 undef 245 00
$a Systémy managementu bezpečnosti potravin - Návod k použití ISO 22000:2005 : $b ČSN P ISO/TS 22004 260 $a Praha : $b Český normalizační institut, $c 2006 300 $a 30 s. : $b il. 490 1-
$a Česká technická norma 500 $a Třídicí znak 56 9610 504 $a Obsahuje bibliografii 650 04
$7 kl_us_auth*h0002031 $a potraviny 650 04
$7 kl_us_auth*h0006285 $a kontrola potravin 650 04
$7 kl_us_auth*h0000953 $a hygiena potravin 650 04
$7 kl_us_auth*h0004791 $a management 655 -4
$7 kl_us_auth*u0003172 $a normy 830 -0
$7 kl_us_auth*u0004150 $a Česká technická norma 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1