Počet záznamů: 1
Sommelier v současné české gastronomii
SYS 0588475 LBL 01707nam-a2200421-a-4500 003 CZ-KlSVK 005 20220208154346.3 007 ta 008 071207s2007----xr-a---e-p----000-0-cze-- 015 $a cnb001781600 020 $a 978-80-86578-72-9 (brož.) : $c 100.00 Kč 035 $a (OCoLC)228501203 040 $a ABA001 $b cze $d KLG001 072 -7
$a 642 $x Číšnictví. Servírování $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt 080 $a 641/642 $2 undef 080 $a 663.2 $2 undef 080 $a 642.63 $2 undef 080 $a (075.8) $2 undef 100 1-
$7 kl_us_auth*0253867 $a Burešová, Pavla $4 aut 245 10
$a Sommelier v současné české gastronomii / $c Pavla Burešová 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b Vysoká škola hotelová v Praze 8, $c 2007 300 $a 89 s. : $b il. ; $c 30 cm 500 $a Terminologický slovník 500 $a 150 výt. 500 $a Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví 504 $a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 521 $a Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8 650 04
$7 kl_us_auth*h0001742 $a gastronomie 650 04
$7 kl_us_auth*0209081 $a víno 650 04
$7 kl_us_auth*h0007080 $a sommelierství 655 -4
$7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol 710 2-
$7 kl_us_auth*0229152 $a Vysoká škola hotelová v Praze. $b Katedra hotelnictví 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1