Počet záznamů: 1  

Sommelier v současné české gastronomii

  1. SYS0588475
    LBL
      
    01707nam-a2200421-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208154346.3
    007
      
    ta
    008
      
    071207s2007----xr-a---e-p----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001781600
    020
      
    $a 978-80-86578-72-9 (brož.) : $c 100.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)228501203
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d KLG001
    072
    -7
    $a 642 $x Číšnictví. Servírování $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt
    080
      
    $a 641/642 $2 undef
    080
      
    $a 663.2 $2 undef
    080
      
    $a 642.63 $2 undef
    080
      
    $a (075.8) $2 undef
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0253867 $a Burešová, Pavla $4 aut
    245
    10
    $a Sommelier v současné české gastronomii / $c Pavla Burešová
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Vysoká škola hotelová v Praze 8, $c 2007
    300
      
    $a 89 s. : $b il. ; $c 30 cm
    500
      
    $a Terminologický slovník
    500
      
    $a 150 výt.
    500
      
    $a Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    521
      
    $a Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0001742 $a gastronomie
    650
    04
    $7 kl_us_auth*0209081 $a víno
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0007080 $a sommelierství
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0229152 $a Vysoká škola hotelová v Praze. $b Katedra hotelnictví
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.