Počet záznamů: 1
Sommelier v současné české gastronomii
- Burešová, Pavla
Sommelier v současné české gastronomii / Pavla Burešová. -- Vyd. 1. -- Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007. -- 89 s. : il. ; 30 cm. -- Terminologický slovník. -- 150 výt.. -- Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví. -- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy. -- Určeno pro: Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8. -- ISBN : 978-80-86578-72-9 (brož.) : 100.00 Kč.
I. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví
gastronomie * víno * sommelierství * učebnice vysokých škol
641/642 * 663.2 * 642.63 * (075.8)
642 - Číšnictví. Servírování
Počet záznamů: 1