Počet záznamů: 1  

Sommelier v současné české gastronomii

  1. Burešová, Pavla

    Sommelier v současné české gastronomii / Pavla Burešová. -- Vyd. 1. -- Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007. -- 89 s. : il. ; 30 cm. -- Terminologický slovník. -- 150 výt.. -- Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví. -- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy. -- Určeno pro: Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8. -- ISBN : 978-80-86578-72-9 (brož.) : 100.00 Kč.
    I. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví


    gastronomie * víno * sommelierství * učebnice vysokých škol
    641/642 * 663.2 * 642.63 * (075.8)
    642 - Číšnictví. Servírování


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.