Počet záznamů: 1  

Integrovaný systém pěstování chmele

  1. SYS1053571
    LBL
      
    01791nam^a2200505^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208173449.6
    007
      
    ta
    008
      
    150325s2012^^^^xr^a^^^e-f^^^-000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002683468
    020
      
    $a 978-80-86836-82-9 $q (brož.) : $c Kč 150.00
    035
      
    $a (OCoLC)908821860
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d KLG001
    041
    0-
    $a cze $b cze $b eng
    072
    -7
    $a 633 $x Rostlinná výroba $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 633.791 $2 MRF
    080
      
    $a 633/635 $2 MRF
    080
      
    $a 633 $2 MRF
    080
      
    $a (072) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0269185 $a Krofta, Karel, $d 1950- $4 aut
    245
    10
    $a Integrovaný systém pěstování chmele / $c Karel Krofta a kol.
    260
      
    $a [Žatec] : $b Petr Svoboda, $c 2012
    300
      
    $a 96 s. : $b barev. il. ; $c 21 cm
    490
    1-
    $a Metodika pro praxi ; $v 2/2012
    500
      
    $a Nad názvem: Chmelařský institut
    500
      
    $a Výstup z výzkumného projektu Ministerstva zemědělství NAZV-QH81049 "Integrovaný systém pěstování chmele"
    504
      
    $a Obsahuje bibliografie a bibliografické odkazy
    546
      
    $a České a anglické resumé
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0006074 $a chmel $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0004191 $a chmelařství $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0009373 $a pěstování polních rostlin $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0231873 $a pěstování užitkových rostlin $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*0261761 $a metodické příručky $2 czenas
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0217462 $a Chmelařský institut
    787
    08
    $i Vydává časopis: $t Chmelařství
    830
    -0
    $7 kl_us_auth*0269186 $a Metodika pro praxi (Chmelařský institut)
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.