Počet záznamů: 1  

Metoda metabolického fingerprintingu pro autentikaci biologického původu masa

  1. Kosek, Vít

    Metoda metabolického fingerprintingu pro autentikaci biologického původu masa : uplatněná certifikovaná metodika / Vít Kosek, Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová. -- Vydání: první. -- Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017. -- 1 CD-ROM (20 stran) : barevné ilustrace ; 12 cm. -- Název z disku. -- Pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy. -- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy. -- ISBN : 978-80-7592-010-2.
    I. Kocourek, Vladimír, 1952- II. Hajšlová, Jana, 1952- III. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin


    maso * analýza potravin * certifikované metodiky * CD-ROM
    637.5 * 543.6:663/664 * (0.034.44)
    543 - Analytická chemie


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.