Počet záznamů: 1
Cereální chemie a technologie III
Autor Příhoda, Josef, 1938- (Autor) Název Cereální chemie a technologie III : technologie trvanlivého pečiva a snack výrobků / Josef Příhoda Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : VŠCHT, 1991 Fyz.popis 58 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-7080-099-2 Poznámky DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Předmět.hesla pečivo * pekařství * potravinářská technologie * 7 bakery products * 7 bakery * 7 food technology Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 664.6 * 663/664 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1