Počet záznamů: 1  

To nejlepší ze science fiction

  1. SYS1523708
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^^^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231001230235.3
    008
      
    980530s1993^^^^xr^||||||||||||||^||cze^d
    015
      
    $a cnb000099103
    020
      
    $a 80-7171-025-3 $q (váz.) : $c Kčs 120,00
    035
      
    $a (nkpdnnt)016020003344325
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 821.111(73)-3 $x Americká próza $9 25 $2 Konspekt
    080
      
    $a 821.111(73)-32 $2 MRF-sel
    245
    00
    $a To nejlepší ze science fiction : $b první reprezentativní ročenka / $c editor Gardner Dozois ; [z anglického originálu ... přeložili Alexandra Kotoulková ... et al.]
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Studio dobré nálady - nakladatelství Kredit, $c 1993
    300
      
    $a 627 s. ; $c 23 cm
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    520
    9-
    $a Antologie obsahuje 26 povídek známých i méně známých autorů a jsou zde zastoupeny i povídky českých autorů Z. Rosenbauma a O. Neffa. Zajímavé čtení s obvyklými tématy - setkání s mimozemšťany, problémy paralelních světů, přesun v čase, genová manipulace apod.
    520
    9-
    $a Antologie sci-fi povídek převážně anglo-americké provenience.
    655
    -7
    $a americké příběhy $7 kl_us_auth*0203736 $2 czenas
    655
    -7
    $a vědecko-fantastické příběhy $7 kl_us_auth*u0003996 $2 czenas
    700
    1-
    $a Dozois, Gardner R., $d 1947-2018 $7 kl_us_auth*p0026534 $4 edt
    700
    1-
    $a Kotoulková, Alexandra $7 unknown*xx0076737 $4 trl
    765
    0-
    $t Year's best science fiction $9 Česky
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:930e2580-cdfc-11e7-9c14-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:ef7dd2eff98a6bc817fa82f4f9f220ad
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.