Počet záznamů: 1
Receptury pro cukrářskou výrobu
- Stejskalová, Jaroslava
Receptury pro cukrářskou výrobu. Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková. -- 2. vyd. -- Praha : Idea servis, 2006. -- 110 s. ; 30 cm. -- Zpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (AKC). -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- ISBN : 80-85970-54-6 (brož.).
I. Kadlec, František II. Nováková, Ivana
cukrářství * cukrovinky * potravinářská technologie * confectionery * candy * food technology * kuchařské recepty * cookbooks
663.916 * 664.143 * 663/664 * (083.12)
663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
Počet záznamů: 1