Počet záznamů: 1  

Konservování ovoce a zelenin

  1. Autor Fulín, Martin, 1853-1926 (Autor)
    NázevKonservování ovoce a zelenin : jakými způsoby a pomocí kterých přístrojů zužitkuje hospodář své ovoce a zeleninu, aby nejvyššího výnosu dosíci mohl / časové pojednání, jež českým hospodářům napsal M. Fulín
    Nakl.údajeV Praze : A. Reinwart, 1895 (Tiskem Edv. Beauforta)
    Fyz.popis24 s. : il. ; 19 cm
    PoznámkyDOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    Předmět.hesla konzervování ovoce * konzervování zeleniny * konzervování potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.4:634.1/.8 * 641.4:635.1/.8 * 641.4 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.