Počet záznamů: 1
Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny
Autor Kašpárek, Theodor, 1864-1930 (Autor) Název Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / Naps. Theodor Kašpárek Nakl.údaje Praha : J. Otto, 1921 Fyz.popis 16 s. ; 8° Edice Lidové rozpravy lékařské ; Čís. 156 Edice/záhl. Lidové rozpravy lékařské Poznámky Z přednášek na kursech pro zřízence zdravotní a potravní policie. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ Předmět.hesla kvalita potravin Forma, žánr pojednání Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 663/664-021.465 * (049) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1