Počet záznamů: 1
Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny
SYS 1567739 LBL 00965nam^a22002771^^4500 003 CZ-KlSVK 005 20231004150042.5 008 020311s1921^^^^xr^^^^^e^^^^^^000^|^cze^^ 015 $a cnb001105498 035 $a (OCoLC)85564100 040 $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ABA001 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $9 19 $2 Konspekt 080 $a 663/664-021.465 $2 MRF 080 $a (049) $2 MRF 100 1-
$a Kašpárek, Theodor, $d 1864-1930 $7 unknown*jk01053215 $4 aut 245 10
$a Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / $c Naps. Theodor Kašpárek 260 $a Praha : $b J. Otto, $c 1921 300 $a 16 s. ; $c 8° 490 1-
$a Lidové rozpravy lékařské ; $v Čís. 156 500 $a Z přednášek na kursech pro zřízence zdravotní a potravní policie 500 $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ 650 07
$a kvalita potravin $7 kl_us_auth*0203361 $2 czenas 655 -7
$a pojednání $7 kl_us_auth*0264803 $2 czenas 830 -0
$a Lidové rozpravy lékařské 856 41
$u https://kramerius.lib.cas.cz/view/uuid:7d7f93a8-2226-430a-ae23-6cd00e6629b7 $3 DNNT $x DNNTP $y Digitalizovaný dokument 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1