Počet záznamů: 1  

Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny

  1. SYS1567739
    LBL
      
    00965nam^a22002771^^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231004150042.5
    008
      
    020311s1921^^^^xr^^^^^e^^^^^^000^|^cze^^
    015
      
    $a cnb001105498
    035
      
    $a (OCoLC)85564100
    040
      
    $a ABA001 $b cze $c ABA001 $d ABA001
    072
    -7
    $a 664 $x Potravinářský průmysl $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 663/664-021.465 $2 MRF
    080
      
    $a (049) $2 MRF
    100
    1-
    $a Kašpárek, Theodor, $d 1864-1930 $7 unknown*jk01053215 $4 aut
    245
    10
    $a Jaké vlastnosti má míti maso a ostatní živočišné potraviny / $c Naps. Theodor Kašpárek
    260
      
    $a Praha : $b J. Otto, $c 1921
    300
      
    $a 16 s. ; $c
    490
    1-
    $a Lidové rozpravy lékařské ; $v Čís. 156
    500
      
    $a Z přednášek na kursech pro zřízence zdravotní a potravní policie
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ
    650
    07
    $a kvalita potravin $7 kl_us_auth*0203361 $2 czenas
    655
    -7
    $a pojednání $7 kl_us_auth*0264803 $2 czenas
    830
    -0
    $a Lidové rozpravy lékařské
    856
    41
    $u https://kramerius.lib.cas.cz/view/uuid:7d7f93a8-2226-430a-ae23-6cd00e6629b7 $3 DNNT $x DNNTP $y Digitalizovaný dokument
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.