Počet záznamů: 1
Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II
Autor Cupáková, Šárka (Autor) Název Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II. : metody stanovení mikroorganismů v potravinách / Cupáková Šárka, Karpíšková Renáta, Necidová Lenka Část názvu Metody stanovení mikroorganismů v potravinách Další autor Karpíšková, Renáta, 1956- (Autor) Necidová, Lenka (Autor) Další korp. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2010 Fyz.popis 108 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7305-126-6 (brož.) : 127.00 Kč Poznámky Nad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie mléka. Přehled vybraných norem. 350 výt. Předmět.hesla potravinářská mikrobiologie * mikrobiologická analýza * mikrobiologická technika Forma, žánr učebnice vysokých škol * praktická cvičení Konspekt 579 - Mikrobiologie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 579.67 * 579.083 * 57.083.1 * (075.8) * (076.5) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Obsah Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 269363/II Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1