Počet záznamů: 1  

Sporcelain

  1. Autor Šporcl, Pavel, 1973- (Instrumetalista, hráč na hudební nástroje) (Autor aranžmá) (Skladatel)
    NázevSporcelain [zvukový záznam]
    Další autor Holý, Roman, 1966- (Producent, výrobca) (Autor aranžmá) (Instrumetalista, hráč na hudební nástroje)
    Dyk, Vojtěch, 1985- (Zpěvák)
    Malásek, Petr, 1964- (Instrumetalista, hráč na hudební nástroje)
    Brousek, Ondřej, 1981- (Autor adaptace, upravovatel)
    Nakl.údaje[Praha] : EMI Czech republic s.r.o., p+c2011
    Fyz.popis1 zvuková deska (64:34) : digital ; 12 cm + 1 brožura
    Nakl.číslo7 31127 2. EMI
    PoznámkyKompaktní deska. Aranžmá Roman Holý. Orchestrace Ondřej Brousek. "Na perutích hudby do jiných sfér..."--Pouzdro
    Pavel Šporcl, housle ; Petr Malásek, klavír ; Roman Holý, perkuse, bicí, syntezátor ; Ondřej Brousek, syntezátor, piano Rhodes, loop ; Vojtěch Dyk, zpěv
    Poznámka o jazykuDoprovodný text česky a anglicky
    ObsahujeIntro / Ondřej Brousek -- Violin 1 / Pavel Šporcl -- Requiem (Dies Irae) / Karl Jenkins, Pavel Šporcl -- Sporcelain / Pavel Šporcl, Roman Holý -- Ambient cow / Ondřej Brousek -- Na perutích / Seán Ó Riada, Oto Klempíř -- Cascades / Ondřej Brousek, Pavel Šporcl -- Dimenticare Palermo / Ennio Morricone, Pavel Šporcl -- John Thomas / Ondřej Brousek -- Ne me quitte pas / Jaxques Brel -- Surprise (bonus) / Pavel Šporcl
    RealizaceProdukce Roman Holý
    Předmět.hesla 21. století
    vážná hudba - Česko - 21. stol. * elektroakustická hudba * instrumentální hudba
    Forma, žánr kompaktní disky
    Konspekt785 - Instrumentální hudba. Symfonická hudba. Hudba pro více nástrojů
    MDT785 * 78 * 786/789 * (086.76)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Zvukové dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    CD 13746Půjčovna literaturymístní sklad
    Sporcelain
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.