Počet záznamů: 1  

Chemical Reactions in Foods VII

  1. SYS0898481
    LBL
      
    01067nam^a2200241^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208165712.2
    007
      
    ta
    008
      
    130315s2012^^^^xr^e^^^e------101-0-eng-d
    015
      
    $a cnb002447199
    020
      
    $a 978-80-7080-836-8 $q (brož.) : $c 499.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)847727834
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d KLG001
    072
    -7
    $a 54 $x Chemie. Mineralogické vědy $9 10 $2 Konspekt
    080
      
    $a 663/664:54 $2 MRF
    080
      
    $a (062.534) $2 MRF
    111
    2-
    $7 kl_us_auth*0322467 $a Chemical Reactions in Foods (sympozium) $n (7 : $d 2012 : $c Praha, Česko)
    245
    10
    $a Chemical Reactions in Foods VII : $b book of abstracts : international conference of new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : November 14-16, 2012, Prague, Czech Republic / $c J. Pulkrabová ... [et al.] editors
    246
    3-
    $a 7th International Conference on Chemical Reactions in Foods
    260
      
    $a Prague : $b Institute of Chemical Technology, $c c2012
    300
      
    $a 313 s. : $b 1 plán ; $c 25 cm
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002397 $a potravinářská chemie $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0205222 $a analýza potravin $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003025 $a sborníky konferencí $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0306405 $a Pulkrabová, Jana, $d 1980- $4 edt
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*k0004034 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.