Počet záznamů: 1  

Chemical Reactions in Foods VII

  1. Chemical Reactions in Foods (sympozium) (7 : 2012 : Praha, Česko)

    Chemical Reactions in Foods VII : book of abstracts : international conference of new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : November 14-16, 2012, Prague, Czech Republic / J. Pulkrabová ... [et al.] editors. -- Prague : Institute of Chemical Technology, c2012. -- 313 s. : 1 plán ; 25 cm. -- Obsahuje rejstřík. -- ISBN : 978-80-7080-836-8 (brož.) : 499.00 Kč.
    I. Pulkrabová, Jana, 1980- II. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze


    potravinářská chemie * analýza potravin * sborníky konferencí
    663/664:54 * (062.534)
    54 - Chemie. Mineralogické vědy


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.