Počet záznamů: 1  

Ekonomicko-technologický seminář

  1. SYS1062512
    LBL
      
    02272nas^a2200541^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20190325063335.3
    007
      
    ta
    008
      
    160125c20109999xr^ar^^^^^^^^^1^^^b0cze^d
    015
      
    $a cnb002774166 $z cnb002090200 $z cnb002683475
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d KLG001 $e rda
    072
    -7
    $a 633 $x Rostlinná výroba $2 Konspekt $9 24
    080
      
    $a 633.791 $2 MRF
    080
      
    $a 33 $2 MRF
    080
      
    $a (062.534) $2 MRF
    111
    2-
    $7 kl_us_auth*0356602 $a Ekonomicko-technologický seminář $4 aut
    245
    10
    $a Ekonomicko-technologický seminář : $b sborník přednášek ze semináře konaného dne ...
    264
    -1
    $a Žatec : $b Časopis Chmelařství, $c [2010?]-
    264
    31
    $3 2016- $a Žatec : $b Svoboda Petr
    300
      
    $a svazků ; $c 30 cm
    310
      
    $a 1x ročně
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    362
    1-
    $a [2010]-
    500
      
    $a Součástí podnázvu je datum
    500
      
    $a Nad názvem: Chmelařský institut s.r.o. ve spolupráci s Českou zemědělskou univerzitou v Praze
    588
      
    $a Popsáno podle: 2014 $5 CZ-PrNK
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0006074 $a chmel $x ekonomické aspekty $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0004191 $a chmelařství $x ekonomické aspekty $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003025 $a sborníky konferencí $2 czenas
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0217462 $a Chmelařský institut $4 orm
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*k0003045 $a Česká zemědělská univerzita v Praze $4 orm
    787
    08
    $i Příloha ročníku 2015: $t Ekonomicko-technologický seminář : modernizace česací technologie PT-1500 s využitím poznatků TAČR 2 : faktory ovlivňující kvalitu a hmotnost chmele u hranolového lisování
    910
      
    $a KLG001
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.