Počet záznamů: 1  

Stanovení charakteristických γ-dipeptidů S-alk(en)ylcysteinsulfoxidů s kyselinou L-glutamovou a jejich redukovaných forem v česneku a cibuli

  1. Hajšlová, Jana, 1952-

    Stanovení charakteristických γ-dipeptidů S-alk(en)ylcysteinsulfoxidů s kyselinou L-glutamovou a jejich redukovaných forem v česneku a cibuli : certifikovaná metodika / Jana Hajšlová, Vojtěch Hrbek, Michaela Rektorisová, Vladimír Kocourek. -- Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016. -- 1 CD-ROM (20 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm. -- Název z titulní stránky. -- Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy. -- Obsahuje bibliografii. -- ISBN : 978-80-7080-976-1: Kč 299.00.
    I. Hrbek, Vojtěch II. Vrobelová-Rektorisová, Michaela III. Kocourek, Vladimír, 1952- IV. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin


    analýza potravin * oligopeptidy * česnek * cibule * vysokoúčinná kapalinová chromatografie * hmotnostní spektrometrie * certifikované metodiky * CD-ROM
    543.6:663/664 * 577.112.5/.6 * 582.573.16 * 543.544.5.068.7 * 543.51 * (083.744) * (0.034.44)
    543 - Analytická chemie


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.