Počet záznamů: 1
Co by měl kuchař dobře znát
SYS 1195950 LBL 00000nam-a22^^^^^-i-4500 003 CZ-KlSVK 005 20230830040528.7 007 ta 008 180813s2018----xr-a---e------000-0-cze-d 015 $a cnb002952813 020 $a 978-80-7549-778-9 $q (vázáno) : $c Kč 179.00 035 $a (OCoLC)1056247328 040 $a KLG001 $b cze $e rda 041 1-
$a cze $h eng 072 -7
$a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt 080 $a 641.524.2 $2 MRF 080 $a 641/642 $2 MRF 080 $a (035) $2 MRF 100 1-
$7 kl_us_auth*0385160 $a Manning, Joy $4 aut 240 10
$a Stuff every cook should know. $l Česky 245 10
$a Co by měl kuchař dobře znát / $c Joy Manning ; z anglického originálu Stuff every cook should know ... přeložila Tereza Pavcová 250 $a Vydání první 264 -1
$a Praha : $b Euromedia, $c 2018 300 $a 143 stran : $b ilustrace ; $c 16 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a bez média $b n $2 rdamedia 338 $a svazek $b nc $2 rdacarrier 650 07
$7 kl_us_auth*0263523 $a vaření $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0005160 $a kuchařství $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0002832 $a příručky $2 czenas 700 1-
$7 kl_us_auth*0353294 $a Pavcová, Tereza $4 trl 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1