Počet záznamů: 1  

Kulinární tradice moravských a slezských regionů

  1. Kubásková, Lucie

    Kulinární tradice moravských a slezských regionů / Lucie Kubásková, Jana Jírovcová. -- Vydání první. -- Praha : Národní zemědělské muzeum, s.p.o., 2021. -- 191 stran : ilustrace (převážně barevné), 1 mapa ; 28 cm. -- Obsahuje bibliografii, bibliografické odkazy a rejstřík. -- Anglické resumé. -- ISBN : 978-80-88270-25-6 (brožováno).
    I. Jírovcová, Jana


    stravování - Česko * stravovací zvyky - Česko * dějiny gastronomie - Česko * tradiční jídla - Česko * Morava (Česko) * Slezsko (Česko) * katalogy výstav
    640 * 613.2 * 640.4 * 392.81 * 641/642(091) * 641.56-028.78 * (437.32) * (437.33) * (083.824)
    64 - Domácí hospodářství


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.