Počet záznamů: 1  

Sklizeň a zpracování ovoce

  1. Autor Kác, Václav, 1897-1975 (Autor)
    NázevSklizeň a zpracování ovoce / Václav Kác
    Další korp. Československá akademie věd
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : ČSAV, sekce biologicko-lékařská, 1958
    Fyz.popis207 s. : il., grafy ; 24 cm
    EdiceOvocnická edice ; sv. 8
    Edice/záhl.Ovocnická edice ; 8
    Poznámky6250 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    Obsahuje rejstřík a bibliografické odkazy na s. 201-202
    Předmět.hesla ovocnářství * ovoce
    Konspekt634 - Ovocnářství
    MDT634.1/.8
    AnotaceOdborná publikace pojednává podrobně o hlavních druzích, sklizni a uskladnění ovoce, o jeho biologické hodnotě, konzervování, sušení a výrobě ovocných vín a destilátů
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Digitalizované dokumenty
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Sklizeň a zpracování ovoce

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.