Počet záznamů: 1
Receptury pro cukrářskou výrobu
SYS 1549311 LBL 00000nam^a22^^^^^^a^4500 003 CZ-KlSVK 005 20231002211426.2 008 061130s2006^^^^xr^^^^^e^f^^^^000^0^cze 015 $a cnb001699985 020 $a 80-85970-53-8 $q (brož.) : $c Kč 129,00 035 $a (nkpdnnt)nkc20061699985 040 $a BOA001 $b cze 072 -7
$a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $9 19 $2 Konspekt 080 $a 663.916 $2 MRF 080 $a 663/664 $2 MRF 080 $a (083.12) $2 MRF 100 1-
$a Stejskalová, Jaroslava $7 kl_us_auth*p0002171 $4 aut 245 10
$a Receptury pro cukrářskou výrobu. $p Korpusy / $c Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková 246 30
$a Korpusy 250 $a 3. vyd. 260 $a Praha : $b Idea servis, $c 2006 300 $a 62 s. ; $c 30 cm 500 $a Zpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (AKC) 500 $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! 504 $a Obsahuje bibliografické odkazy 520 9-
$a Ověřené receptury na přípravu dortových korpusů. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce. 650 07
$a cukrářství $7 kl_us_auth*h0001324 $2 czenas 650 07
$a potravinářská technologie $7 kl_us_auth*h0009478 $2 czenas 650 09
$a confectionery $2 eczenas 650 09
$a food technology $2 eczenas 655 -7
$a kuchařské recepty $7 kl_us_auth*u0002511 $2 czenas 655 -9
$a cookbooks $2 eczenas 700 1-
$a Kadlec, František $7 kl_us_auth*p0003725 $4 aut 700 1-
$a Nováková, Ivana $7 kl_us_auth*p0003726 $4 aut 710 2-
$a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky $7 kl_us_auth*0255369 856 41
$u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:0c72edc0-9a2a-11e4-a808-005056827e52 $3 DNNTX $x DNNTT $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:11248fbb638d35662aa11305d03d8f63 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1