Počet záznamů: 1  

Mlček, Jiří, 1981-

  1. Osobní jménoMlček, Jiří, 1981-
    Biogr.poz.Odborník v oblasti chemie a technologie potravin, zabývá se gastronomií, potravinářskou legislativou, hygienou potravin a využitím infračervené spektroskopie v kontrole jakosti potravin. Publikace v oboru.
    Zdroj datMlček,J. - Rop,O. - Marečková,S.: Tradiční potraviny a pokrmy na Slovácku. In: Slovácko. - Roč. 52, č. 1 (20110620), s. 65-76 ; rok narození
    Jiří Mlček ... [et al.]: Možnosti využití spektroskopie NIR v masném průmyslu. In: Chemické listy. - Roč. 104, č. 9 (2010), s. 855-860
    www(Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně), cit. 20. 4. 2012 ; autoritní forma, profesní údaje, publikační činnost
    Druh soub.Soubor osobních jmen a jmen rodin
    Odkazy (1) - Odborná literatura, mapy
    Databáze národních autorit NK ČR
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.