Počet záznamů: 1
Hodnocení a zpracování ryb
Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor) Název Hodnocení a zpracování ryb / Ivo Ingr Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Brno : Vysoká škola zemědělská, 1994 Fyz.popis 106 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-7157-115-6 (brož.) : 31.00 Kč Poznámky 177 výt. Obsahuje bibliografii Určeno pro Určeno pro posl. Agronomické fakulty Předmět.hesla mořské ryby * sladkovodní ryby * jakost * rybí maso * zpracování masa Forma, žánr učebnice vysokých škol MDT 637.56 * 639.22 * 639.21 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 212529 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1