Počet záznamů: 1  

Sýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda)

  1. NázevSýry a tavené sýry - Stanovení obsahu celkové sušiny (Referenční metoda) : ČSN EN ISO 5534
    Nakl.údajePraha : Český normalizační institut, 2005
    Fyz.popis11 s.
    ISBN196.00 Kč
    EdiceČeská technická norma
    Edice/záhl. Česká technická norma
    PoznámkyTato norma nahrazuje ČSN ISO 5534 (57 1003) z června 1996. Třídicí znak 57 1003
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla sýry
    Forma, žánr normy
    MDT637.3 * 006.7/.8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Normy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    NO 23258Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.