Počet záznamů: 1  

Sýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda (Referenční metoda)

  1. NázevSýry a tavené sýrové výrobky - Stanovení obsahu tuku - Gravimetrická metoda (Referenční metoda) : ČSN EN ISO 1735
    Nakl.údajePraha : Český normalizační institut, 2005
    Fyz.popis19 s. : il.
    ISBN250.00 Kč
    EdiceČeská technická norma
    Edice/záhl. Česká technická norma
    PoznámkyTato norma nahrazuje ČSN ISO 1735 (57 1007) z května 1997. Třídicí znak 57 1007
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla sýry * mléčné výrobky
    Forma, žánr normy
    MDT637.3 * 637.1/.3 * 006.7/.8
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Normy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    NO 23351Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.