Počet záznamů: 1
Technologie potravin II
SYS 0484942 LBL 01570nam-a2200337-a-4500 003 CZ-KlSVK 005 20220208151959.0 007 ta 008 060314s2002----xr-a---e-p----000-0-cze-- 015 $a cnb001705515 020 $a 80-7080-510-2 (brož.) : $c 297.00 Kč 035 $a (OCoLC)124090174 040 $a BOA001 $b cze $d KLG001 072 -7
$a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt 080 $a 663/664 $2 undef 080 $a (075.8) $2 undef 100 1-
$7 kl_us_auth*p0019953 $a Kadlec, Pavel, $d 1940- $4 aut 245 10
$a Technologie potravin II / $c Pavel Kadlec a kolektiv 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, $c 2002 300 $a 236 s. : $b il. ; $c 29 cm 500 $a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie 504 $a Obsahuje bibliografii 650 04
$7 kl_us_auth*h0009478 $a potravinářská technologie 655 -4
$7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol 710 2-
$7 kl_us_auth*k0007915 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Fakulta potravinářské a biochemické technologie 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1