Počet záznamů: 1  

Technologie potravin II

  1. SYS0484942
    LBL
      
    01570nam-a2200337-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208151959.0
    007
      
    ta
    008
      
    060314s2002----xr-a---e-p----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001705515
    020
      
    $a 80-7080-510-2 (brož.) : $c 297.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)124090174
    040
      
    $a BOA001 $b cze $d KLG001
    072
    -7
    $a 663 $x Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt
    080
      
    $a 663/664 $2 undef
    080
      
    $a (075.8) $2 undef
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0019953 $a Kadlec, Pavel, $d 1940- $4 aut
    245
    10
    $a Technologie potravin II / $c Pavel Kadlec a kolektiv
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, $c 2002
    300
      
    $a 236 s. : $b il. ; $c 29 cm
    500
      
    $a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0009478 $a potravinářská technologie
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*k0007915 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.