Počet záznamů: 1
Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce
Autor Kadlec, Jaroslav (Autor) Název Zpracování bioproduktů v podmínkách prvovýrobce : požadavky na bezpečnost výroby, platné předpisy / Jaroslav Kadlec, Vladimír Lačňák Další autor Lačňák, Vladimír, 1963- (Autor) Další korp. PRO-BIO Svaz ekologických zemědělců Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Olomouc : Bioinstitut, 2006 Fyz.popis 32 s. : il. ; 30 cm ISBN 80-87080-03-3 (brož.) : 55.00 Kč Edice Praktická příručka ; č. 2 Edice/záhl. Praktická příručka (Bioinstitut) Poznámky Vydáno ve spolupráci s PRO-BIO Svazem ekologických zemědělců Předmět.hesla potravinové právo - Česko * biopotraviny * kvalita potravin - Česko * zpracování zemědělských produktů Forma, žánr informační publikace Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 346.4:338.439 * 346.7:338.439 * 663/664:631.147 * 663/664-021.465 * 631.56 * (437.3) * (036) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 245619 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1