Počet záznamů: 1
Sommelier v současné české gastronomii
Autor Burešová, Pavla (Autor) Název Sommelier v současné české gastronomii / Pavla Burešová Další korp. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2007 Fyz.popis 89 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-86578-72-9 (brož.) : 100.00 Kč Poznámky Terminologický slovník. 150 výt.. Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8, katedra hotelnictví Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Určeno pro Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8 Předmět.hesla gastronomie * víno * sommelierství Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 642 - Číšnictví. Servírování * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641/642 * 663.2 * 642.63 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 254247 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1