Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů 3
Autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů 3. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková Vydání 2., upr. vyd. Nakl.údaje Praha : Fortuna, 2008 Fyz.popis 87 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7373-032-1 (brož.) : 115.00 Kč Předmět.hesla jídla - příprava * technologie Forma, žánr kuchařské recepty * učebnice středních škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641.55 * (075.3) * (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 196613/III Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1