Počet záznamů: 1  

Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana

  1. Autor Trejbal, Jaromír, 1905-1995 (Autor)
    NázevZ hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana : cesta českého kuchaře z Prahy do Paříže, na Azurové pobřeží a zpět : nepřeberné množství receptů pro každou příležitost / Jaromír Trejbal
    VydáníVyd. 2., (V Euromedia Group 1.)
    Nakl.údajePraha : Ikar, 2009
    Fyz.popis295 s. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-249-1215-8 (váz.) : 299.00 Kč
    Předmět.hesla Burian, Vlasta, 1891-1962
    19.-20. století
    herci - Česko - 19.-20. stol. * gastronomie * jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT791/792.071.2 * 641.55 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 277398Půjčovna literaturydepozitář
    Z hotelu Ritz do kuchyně Vlasty Buriana

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.