Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů 4

  1. Sedláčková, Hana, 1925-2020

    Technologie přípravy pokrmů 4. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko. -- 2., upr. vyd. -- Praha : Fortuna, 2009. -- 93 s., [16] s. barev. obr. příl. : il. ; 30 cm. -- ISBN : 978-80-7373-066-6 (brož.) : 127.00 Kč.
    I. Nodl, Ladislav, 1929-2008 II. Řešátko, Jaroslav


    kuchařství * masitá jídla * kuchařské recepty * učebnice středních škol
    641/642 * 641.55:637.5 * (083.12) * (075.3)
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.