Počet záznamů: 1
Gastronomické technologie II
Autor Mlček, Jiří, 1981- (Autor) Název Gastronomické technologie II / Jiří Mlček Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Zlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014 Fyz.popis 98 s. ; 30 cm ISBN 978-80-7454-417-0 164.00 Kč Poznámky Nad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt. Obsahuje bibliografii Předmět.hesla kuchařství * gastronomie * příprava jídel * technologie Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 641/642 * 641.55 * 001.126-029:6 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 331205 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1