Počet záznamů: 1  

Gastronomické technologie II

  1. Autor Mlček, Jiří, 1981- (Autor)
    NázevGastronomické technologie II / Jiří Mlček
    Další korp. Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Technologická fakulta
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeZlín : Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, 2014
    Fyz.popis98 s. ; 30 cm
    ISBN978-80-7454-417-0 164.00 Kč
    PoznámkyNad názvem: Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně, Fakulta technologická. 50 výt.
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla kuchařství * gastronomie * příprava jídel * technologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT641/642 * 641.55 * 001.126-029:6 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 331205Půjčovna literaturymístní sklad
    Gastronomické technologie II

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.