Počet záznamů: 1  

Nakládáme zeleninu

  1. Lorenz-Ladener, Claudia

    Nakládáme zeleninu : zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magdaléna Pomikálková. -- První vydání. -- Praha : Grada Publishing, 2016. -- 120 stran : barevné ilustrace ; 24 cm. -- Přeloženo z němčiny. -- Obsahuje bibliografii. -- Abstrakt: Víte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali. -- ISBN : 978-80-247-5785-8 (brožováno) : Kč 299.00.
    I. Pomikálková, Magdaléna


    konzervování zeleniny * nakládání potravin * fermentace * kvašená zelenina * příručky * kuchařské recepty
    641.4:635.1/.8 * 641.48 * 66.098:577.15 * 664.8.039.7:635.1/.8 * (035) * (083.12)
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.