Počet záznamů: 1
Cukrářská výroba III
Autor Bláha, Ludvík (Autor) Název Cukrářská výroba III : pro 3. ročník oboru vzdělání Cukrář / Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec Další autor Conková, Věra (Autor) Kadlec, František (Autor) Vydání Páté, přepracované vydání Nakl.údaje Praha : Informatorium, 2019 Fyz.popis 198 stran : ilustrace (některé barevné) ; 25 cm ISBN 978-80-7333-139-9 Kč 295.00 Předmět.hesla cukrářství Forma, žánr učebnice středních škol Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 663.916 * (075.3) Anotace Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 379175/III Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1